Γαύδος FM 88,8

O ρ/σ Γαύδος 88,8 Fm, ιδρύθηκε από τον Βασίλη Τζουνάρα κι έγραψε, για χρόνια, ξεχωριστή ραδιοφωνική ιστορία, στις νότιες εσχατιές της Ελλάδας και Ευρώπης.

Οι ακροατές εκτίμησαν τον ευθύ λόγο και τις μουσικές που εξέπεμπε από τη νήσο Γαύδο.

Από τις αρχές του 2019 ο σταθμός άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς και το studio εκπομπής μεταφέρθηκε στα Χανιά της Κρήτης. Η βασική κεραία, που καλύπτει τη Γαύδο και τα νότια παράλια της Κρήτης, παραμένει στο νησί της Καλυψούς.

Παράλληλα με το 2ο κέντρο εκπομπής , που εγκαταστάθηκε στη Μαλάξα, πλέον καλύπτεται η πόλη των Χανίων και μεγάλο τμήμα των βορείων και κεντρικών περιοχών της Κρήτης.

Η Γαύδος είναι πάντα στην καρδία και τη σκέψη μας. Επιδίωξη του σταθμού είναι να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στα ευχάριστα και τα δύσκολα των κατοίκων και επισκεπτών του πανέμορφου αυτού νησιού , σε συνδυασμό με την παρουσία μας, πλέον, στην Κρήτη!

Ο σταθμός συνεχίζει να παίζει επιλεγμένη ελληνική και ξένη μουσική. Επίσης το πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με ζωντανές εκπομπές ενημέρωσης, μουσικές και πολιτιστικές.

Σχετικά

  • O ρ/σ Γαύδος 88,8 Fm, ιδρύθηκε από τον Βασίλη Τζουνάρα κι έγραψε, για χρόνια, ξεχωριστή ραδιοφωνική ιστορία, στις νότιες εσχατιές της Ελλάδας και Ευρώπης.

Περισσότερα...

Επικοινωνία

Κισσάμου 172 (1ος όροφος)
Χανιά, Κρήτη 73100
28210 02396, 28230 43292
Fax: 28210 02396
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαφημιστικό τμήμα

28210 33460

Quote

Γαύδος

  • Η Γαύδος είναι πάντα στην καρδιά και τη σκέψη μας.