Θεοχάρης στο Sky News: «Ανοησίες» τα περί νέου lockdown στην Ελλάδα

Θεοχάρης στο Sky News: «Ανοησίες» τα περί νέου lockdown στην Ελλάδα

Μετά από σχετικά δημοσιεύματα σε εφημερίδες, όπως η Telegraph και η Mail υπήρξαν κάποιες ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής από Βρετανούς τουρίστες.

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός 

«Ανοησίες» χαρακτήρισε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης τα δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών στο βρετανικό Τύπο περί πιθανού νέου lockdown στην Ελλάδα λόγω μικρής αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού.

Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι μετά από αυτές τις αναφορές σε εφημερίδες όπως η Telegraph και η Mail υπήρξαν κάποιες ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής από Βρετανούς τουρίστες. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες αποδίδουν τις ακυρώσεις αυτές στα δημοσιεύματα.

Από σήμερα πραγματοποιούνται πλέον απευθείας πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου, με την πληρότητα να ποικίλει ανά προορισμό και ανά αεροδρόμιο αναχώρησης.

Εντός του επόμενου διαστήματος θα διεξαχθεί και νεότερη διαφημιστική εκστρατεία από τον ΕΟΤ Λονδίνου.

Παράγοντες του τουρισμού στο Λονδίνο που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά χαρακτηρίζουν τον Ιούλιο «δύσκολο» μήνα.

Πολλά γραφεία και tour operators δηλώνουν ότι η εικόνα των προκρατήσεων είναι πολύ καλύτερη για τα τέλη Αυγούστου και ακόμα περισσότερο για το Σεπτέμβριο, καθώς εκτιμάται ότι οι περισσότεροι τουρίστες θέλουν να περιμένουν να δουν πώς θα κυλήσει το πρώτο κύμα των διακοπών στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι τον Αύγουστο πυκνώνει και το πρόγραμμα πτήσεων προς τη χώρα μας από τις βρετανικές αεροπορικές εταιρείες.

Ο κ. Θεοχάρης στη συνέντευξή του στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο διαβεβαίωσε ότι οι Βρετανοί είναι ασφαλείς στην Ελλάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι αρμόδιες αρχές δεν είναι σε εγρήγορση.

Πηγή: skai.gr

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*).

Σήμα πιστοποίησης του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης