Παράσταση “Δρακοδόντι’’ με την διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου

Παράσταση “Δρακοδόντι’’ με την διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου

Η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου διοργανώνει την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, στο Κηποθέατρο “Ν. Καζαντζάκης” και ώρα 21:30 μια συνδυαστική παράσταση, βασισμένη στο έργο «Δρακοδόντι», από την δισκογραφία των Χαΐνηδων, σε στίχους του Δημήτρη Αποστολάκη και σε σκηνοθεσία – χορογραφία της ομάδας χορού και ακροβασίας «Κι όμΩς κινείται».

Σύμφωνα με τους συντελεστές «Σ’ αυτό τον κόσμο γίνεσαι ό,τι έχεις αγαπήσει και παίρνεις προίκα σου στερνή αυτά που ‘χες χαρίσει».

Πρόκειται για ένα έμμετρο παραμύθι. Είναι χωρισμένο σε αφηγηματικά μέρη, τραγούδια και οργανικά μέρη. Μέσα σε αυτή τη μουσική σύνθεση, η ομάδα «Κι όμΩς κινείται» , δημιουργεί μια παράσταση χορού με στοιχεία ακροβασίας. 

Μουσική σύνθεση 

Δημήτρης Αποστολάκης- Χαΐνηδες

Στίχοι 

Δημήτρης Αποστολάκης

Σκηνοθεσία- Χορογραφία

Κι όμΩς κινείται- Σουγιουλτζή Χριστίνα

Η είσοδος στην παράσταση θα γίνεται αποκλειστικά με προσκλήσεις.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο, θα μπορούν να προμηθεύονται τις προσκλήσεις από το Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» από τις 9.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Κατά την είσοδο και έξοδο από το θέατρο η χρήση μάσκας για τους θεατές είναι υποχρεωτική.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Ώρα έναρξης : 21:30

Είσοδος ελεύθερη


Πολυμέσα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*).

Σήμα πιστοποίησης του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης