Μεσαρά: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με δεκάδες προσαγωγές αλλοδαπών ΕΡΤ Χανίων

Μεσαρά: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με δεκάδες προσαγωγές αλλοδαπών

Πολύ μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες στην περιοχή της Μεσαράς, στον απόηχο των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν πριν από 15 ημέρες ανάμεσα σε ντόπιους και άτομα Πακιστανικής καταγωγής

Αστυνομικές δυνάμεις από πολλές υπηρεσίες «σάρωσαν» κυριολεκτικά όλη την περιοχή, σε χωριά, επιχειρήσεις, θερμοκήπια, συσκευαστήρια και σπίτια, προχωρώντας στην προσαγωγή περισσότερων από 100 ατόμων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έδωσαν μεγάλο βάρος στα πρόσωπα που ελέγχουν τους αλλοδαπούς στην περιοχή, τους εξασφαλίζουν στέγη, τους δίνουν φαγητό, αλλά κανονίζουν και πού θα πάνε να δουλέψουν. Από το μεροκάματο που παίρνει ο αλλοδαπός εκείνοι καρπώνονται το 1/3. Ουσιαστικά λειτουργούν σαν «αφεντικά» που διεκπεραιώνουν τα πάντα.

Η επιχείρηση οργανώθηκε σε άμεση συνεργασία και συνεννόηση με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου αφού διαπιστωθεί ποιοι έχουν νόμιμα έγγραφα, αυτοί να παραμείνουν.

Πηγή: ΕΡΤ Χανίων

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*).

Σήμα πιστοποίησης του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης