Η M. Bαρδινογιάννη για τις νοσηλεύτριες από την Κρήτη: “Το ευχαριστώ είναι λίγο για μια τέτοια πράξη ύψιστης ανθρωπιάς και αλληλεγγύης”

Η M. Bαρδινογιάννη για τις νοσηλεύτριες από την Κρήτη: “Το ευχαριστώ είναι λίγο για μια τέτοια πράξη ύψιστης ανθρωπιάς και αλληλεγγύης”

Σε μια συγκινητική δήλωση προχώρησε η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την εθελοντική πράξη των δέκα νοσηλευτριών από την Κρήτη που μετέβησαν στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενισχύσουν το σύστημα υγείας στη μάχη με τον κορωνοΐό

Η κα Βαρδινογιάννη αναφέρθηκε σε μια “πράξη ύψιστης ανθρωπιάς και αλληλεγγύης” και τόνισε πως “μέσα στο βαθύ σκοτάδι γεννιέται η ελπίδα, το φως”.

Αναλυτικά, η κα Βαρδινογιάννη στην δήλωσή της υπογράμμισε: “Πάντοτε λέω πως μέσα στο πιο βαθύ σκοτάδι γεννιέται η ελπίδα, το φως. Η Βασιλική, η Ολυμπία, η Ευαγγελία, η Άρτεμις, η Κατερίνα, η Μαλαματή, η Ευφροσύνη, η Ανθή, η Χρυσούλα και η Πηνελόπη, οι 10 νοσηλεύτριες που εθελοντικά μετέβησαν από την Κρήτη στη Β. Ελλάδα κατάφεραν να φωτίσουν το σκοτάδι μας με φως, αγάπη και ελπίδα. Το "ευχαριστώ" είναι λίγο για μια τέτοια πράξη ύψιστης ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη”

 

Πηγή: goodnet

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*).

Σήμα πιστοποίησης του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης