Χανιά: Διακόπηκε η συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου από παρέμβαση φοιτητών

Παρέμβαση στη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου Κρήτης (η οποία θα διεξαγόταν με τηλεδιάσκεψη) πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης, φοιτητές του Ενιαίου Συλλόγου Φοιτητών του ιδρύματος

Στη συνεδρίαση θα συζητιόταν και το ζήτημα της αξιοποίησης των ιστορικών κτιρίων στον λόφο Καστέλι, μετά την εκκένωση της κατάληψης rosa nera. Οι φοιτητές ζήτησαν από την Σύγκλητο να πάρει ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα, το συγκεκριμένο αίτημα δεν έγινε δεκτό κι έτσι η συνεδρίαση διακόπηκε.

Σημειώνεται ότι η εν κρυπτώ αιφνιδιαστική συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου Κρήτης προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες συλλογικοτήτων αλλά και δημοσιογράφων τοπικών ΜΜΕ στα Χανιά. Η συνεδρίαση της Συγκλήτου είχε οριστεί για τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης και η σχετική πρόσκληση δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε κλειστό διαδικτυακό φόρουμ όπου έχουν πρόσβαση τα μέλη της.

Πηγή: ΕΡΤ Χανίων

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*).

Σήμα πιστοποίησης του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης