Ο Τραμπ ζητά από τη Μελάνια να χαμογελάσει με το ζόρι

Ο Τραμπ ζητά από τη Μελάνια να χαμογελάσει με το ζόρι

Τις τελευταίες ώρες ο Donald Trump φαίνεται να επιδιώκει αγωνιωδώς να «μαζέψει» τη… ζημιά που κάνουν στην προεκλογική του εκστρατεία τα όσα διαδραματίζονται αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ και να κάνει την αρνητική κριτική που ο ίδιος δέχεται σχετικά με την διαχείριση του κορωνοϊού, αλλά και του θανάτου του George Floyd, να ξεχαστούν. Οπότε, το γεγονός πως ο ίδιος ξεκίνησε να πραγματοποιεί συνεχόμενες εμφανίσεις δεν θα έπρεπε να μας κάνει καμία εντύπωση. Όμως, όπως λένε, μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις... και αν δείτε την εικόνα στην οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ, προστάζει την σύζυγό του να χαμογελάσει, θα καταλάβετε πολλά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Donald Trump μαζί με την Melania Trump, βρέθηκαν χθες 2/6 στο μνημείο του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β’ για να καταθέσουν στεφάνι. Όπως ήταν αναμενόμενο, το προεδρικό ζεύγος πόζαρε δίπλα από το άγαλμα του Πάπα Ιωάννη Παύλου... και σαν κάθε φορά, έτσι και αυτήν, η Melania με το μαύρο μίντι φόρεμά της και τα stylish γυαλιά ηλίου της, έκλεψε την παράσταση. Οι "παρατηρητές" όμως του ζεύγους δεν εστίασαν στην εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας της χώρας... αλλά στο ανύπαρχτο χαμόγελό της. To ίδιο όμως φαίνεται να έκανε και ο σύζυγός της - ο οποίος προσέχει πάντα το επικοινωνιακό κομμάτι- και την πρόσταξε να χαμογελάσει! Το στιγμιότυπο καταγράφηκε σε βίντεο και το επί ένα δευτερόλεπτο χαμόγελο της Melania έγινε viral.

Πηγή: Must


Πολυμέσα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*).

Σήμα πιστοποίησης του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης